“Prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2021”

Prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2021

Op 7 december jl. stond in het FD het artikel “Overnamemarkt laat krachtig herstel zien na coronadip”. Hoewel het artikel gaat over transacties in de corporate omgeving, biedt dit uiteraard ook prima vooruitzichten voor partijen actief in het MKB. Want ook wij zien duidelijk in toenemende mate signalen dat de overnamemarkt herstel laat zien.

 

Positief nieuws voor de toekomst, hoewel we ook al in corona-tijd de nodige transacties hebben mogen begeleiden, zoals bijvoorbeeld GiessenlandenNet – KPN, Blaauw Products– MBI-kandidaat en Van Harten Amersfoort – Van Poelgeest BMW en MINI.

 

Wat ons betreft daarom een goed moment om bij de kerstboom na te denken over de toekomst, want zoals onze collega’s van Family Capital Trust aan het begin van dit jaar al zeiden “Met op tijd beginnen valt veel te winnen”.

 

Daarmee sluiten we het jaar toch af met een positieve noot. Zeker met het oog op werkende vaccins zien wij 2021 met vertrouwen tegemoet. Voor nu resten de laatste loodjes tot de feestdagen. Ondanks dat het er wat soberder aan toe zal gaan, wensen wij jou en je naasten namens Jonker Advies en Family Capital Trust een prettige kerst en een voorspoedig en vooral gezond 2021!

 

Blijf veilig en gezond,

Jonker Advies, advies voor ondernemers

 

 

Carlo Smolders en Ron van Bergen

Bekijk het artikel hier in PDF.