“Estate Planning”

Estate Planning

De markt ontwikkelt zich voortdurend en als ondernemer is het belangrijk te weten wat er speelt. Jonker Advies is uw ondernemingsadviseur als het gaat om het maken van de juiste afwegingen bij grote beslissingen. Denk aan koop en verkoop van bedrijven, participeren, financiering, herstructurering en bedrijfsstrategie. Wij vinden het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat wij u op de hoogte houden van de laatste economische ontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, best practices en andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw ondernemerschap.

Om die reden ditmaal aandacht voor nut en noodzaak van Estate Planning. Wij weten uit ervaring dat het testament en Estate Planning in bredere zin voor maar weinig mensen een onderwerp is waar men met veel plezier eens lekker voor gaat zitten. Er zijn leukere onderwerpen! Tegelijkertijd hebben wij bij het (aanstaande) overlijden van een ondernemer helaas met enige regelmaat te maken met vervelende problemen rondom de onderneming en/of zakelijke belangen. Een goed aansluitende Estate planning kan veel van deze problemen voorkomen.

Daarom wijzen wij u graag op het artikel over het brede terrein van Estate Planning van onze zuster maatschap Family Capital Trust (FCT). Jonker advies werkt hierin nauw samen met FCT.

Lees het volledige artikel in de bijlage

Mocht u nadere informatie willen hebben over dit onderwerp of de activiteiten van FCT, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.