“JACK'S COMPANY – Building Characters”

JACK'S COMPANY – Building Characters

De markt ontwikkelt zich voortdurend en als ondernemer is het belangrijk te weten wat er speelt. Jonker Advies is uw partner als het gaat om het maken van de juiste afwegingen bij grote beslissingen. Denk aan koop en verkoop van bedrijven, participeren, financiering, herstructurering en bedrijfsstrategie.

Als Jonker Advies maken wij echter deel uit van een grotere groep ondernemingen. JACK’S COMPANY is een zusterorganisatie van Jonker Advies die heel succesvol is in het positioneren van ondernemingen. Wij geven hen graag de kans zich aan u voor te stellen.

Onze marketeers zijn gedreven door creativiteit, maar nog meer door pragmatiek. Wij ontwikkelen strategie- en marketingconcepten voor merken en bedrijven waar ambitie een andere dimensie moet krijgen. Concepten die altijd gebaseerd zijn op een zoektocht naar de essentie, richting gegeven door kennis en inzicht.

Een zoektocht naar de essentie

Vanuit een scherpe analyse van het DNA van de onderneming, het merk en de doelstellingen formuleren wij met de klant een heldere strategische visie. Gericht op het ontwikkelen, veroveren of creëren van markten. Daarbij zetten we relevante technologische, sociologische en economische ontwikkelingen in perspectief en schetsen scenario’s; altijd oplossingsgericht. In dat proces zijn we soms een beetje eigenzinnig, maar nooit eigenwijs. Een manier van werken en waarde ontwikkelen, die we ‘Building Characters’ noemen.

Bezoek de website van JACK’S COMPANY voor een nadere kennismaking en laat u verrassen…
Wij beloven u dat deze de moeite van het bekijken waard is.

Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.